Examentraining

Tijdens de meivakantie bieden wij verschillende examentrainingen aan voor het Centraal Examen.
Data examentraining: meivakantie 29 april t/m 10 mei.

Tijdens onze examentrainingen wordt de stof voor het Centraal Examen interactief in twee uur tijd behandeld. Daarnaast ontvangt de leerling bij de examentraining een examenpakket met extra oefensommen en nogmaals uitleg over de examenstof. Wij bieden de volgende examentraining aan:

 • Examentraining wiskunde: De examentraining wiskunde wordt verzorgd door Jos Kinds, wiskundedocent met ruim 30 jaar ervaring. De kosten van deze examentraining bedragen €50,-. De examentraining wiskunde is voor leerlingen van alle niveaus en vindt plaats in de meivakantie.

 • Wat kun je verwachten van onze examentrainingen?

  Tijdens een examentraining wordt de examenstof in twee uur tijd interactief herhaald. Een snelle, effectieve opfriscursus van de theorie dus! De leerlingen gaan tijdens de examentraining beperkt zelfstandig aan de slag met oefenmateriaal. Voor een goede voorbereiding op het centraal eindexamen is het van belang dat leerlingen na de examentraining zelfstandig gaan oefenen. Het examenpakket, dat de leerling van ons ontvangt bevat een uitleg van alle stof. Extra oefensommen worden beschikbaar gesteld op onze website.
  Als leerlingen één van onze examentrainingen volgen, betekent dat dus niet dat ze verder zelf niets meer hoeven te doen ter voorbereiding op het Centraal Examen.

  Betaalwijze

  Leerlingen die dit schooljaar geen lessen bij ons hebben gevolgd dienen de examentraining contant te betalen.

  Voor het aanmelden voor examentraining wiskunde kun je op onderstaande knop drukken.  Let op: De examentrainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.