Examentraining


Examentraining

Tijdens de meivakantie bieden wij verschillende voorbereidingen voor het centraal examen. Wij willen er namelijk alles aan doen dat alle examenleerlingen slagen!

Wiskunde

De optimale voorbereiding op het eindexamen wiskunde is de examentraining wiskunde tijdens de meivakantie. In twee uur tijd wordt de leerling helemaal voorbereid op het examen wiskunde door Jos Kinds, ervaren wiskundedocent. Daarnaast ontvangt de leerling een examenpakket waarin de stof nogmaals wordt uitgelegd en sommen zijn geplaatst om te oefenen. De kosten van deze examentraining bedragen €45,-.

Economie

Moniek Kogelman, docente economie, verzorgt de examentraining economie voor leerlingen van het havo en vwo. Else van den Berg, derdejaars student Economie, verzorgt de examentraining economie voor leerlingen van het vmbo kb en gl/tl. Tijdens de examentraining wordt binnen twee uur alle stof voor het examen interactief doorgenomen en na afloop ontvangt de leerling een examenpakket met extra oefensommen en nogmaals uitleg over de examenstof. De kosten voor deze examentraining bedragen €40,-.

Natuurkunde

Voor het eindexamen natuurkunde verzorgen wij ook een examentraining die wordt gegeven door een universitaire studente, Nienke Jansen, die het gymnasium summa cum laude afgerond heeft. Tijdens de examentraining legt ze binnen twee uur alle stof voor het examen uit en na afloop ontvangt de leerling een examenpakket. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. Deze examentraining is alleen voor leerlingen van havo en vwo.

Scheikunde

Voor het eindexamen scheikunde verzorgen wij ook een examentraining die wordt gegeven door een universitaire studente, Nienke Jansen, die het gymnasium summa cum laude afgerond heeft. Tijdens de examentraining legt ze binnen twee uur alle stof voor het examen uit en na afloop ontvangt de leerling een examenpakket. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. Deze examentraining is alleen voor leerlingen van havo en vwo.

Algemene examenvoorbereiding

Voor leerlingen die niet goed weten hoe ze de examens op de juiste manier kunnen voorbereiden of moeite hebben om thuis aan de slag te gaan, bieden wij algemene examenvoorbereiding tijdens de meivakantie. De begeleiders uit 6 vwo en van de universiteit zullen er alles aan doen om de leerlingen zo goed mogelijk klaar te stomen voor het centraal examen. Tijdens zo‘n blok algemene examenvoorbereiding zullen de leerlingen in samenwerking met de begeleiders bezig zijn met bijvoorbeeld het maken van een goede examenplanning, het oefenen van oude examens en het oefenen met moeilijke vakken. Het concept is in principe gelijk aan de huiswerkbegeleiding. Dit betekent dat één begeleider meerdere leerlingen helpt. We raden de algemene examenvoorbereiding vooral aan, aan leerlingen die moeite hebben om thuis aan de slag te gaan.
De kosten hiervoor zijn €11,- per blok van 1,5 uur.

Voor het aanmelden voor één of meer van bovengenoemde examenvoorbereidingen kun je op onderstaande knop drukken.Let op: De examentraining gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.