Examentraining

Ter voorbereiding op het Centraal Examen wiskunde bieden wij examentraining wiskunde aan tijdens de meivakantie (29 april t/m 10 mei). De examentraining wiskunde wordt verzorgd door Jos Kinds, wiskundedocent met ruim 30 jaar ervaring. Tijdens de examentraining behandelt Jos gedurende twee uur de stof voor het Centraal Examen op interactieve wijze. Daarnaast ontvangt de leerling een examenpakket met extra oefensommen en nogmaals uitleg over de examenstof. De kosten van deze examentraining bedragen €50,-. De examentraining wiskunde is voor leerlingen van alle niveaus.

Wat kun je verwachten?

De examentraining wiskunde is een snelle en effectieve opfriscursus van de theorie. De leerlingen gaan tijdens de examentraining beperkt zelfstandig aan de slag met oefenmateriaal. Voor een goede voorbereiding op het Centraal Eindexamen is het van belang dat leerlingen na de examentraining zelfstandig gaan oefenen. Het examenpakket, dat de leerling van ons ontvangt, bevat een uitleg van alle stof. Extra oefensommen worden beschikbaar gesteld op onze website.
Als leerlingen de examentraining volgen, betekent dat dus niet dat ze verder zelf niets meer hoeven te doen ter voorbereiding op het Centraal Examen van wiskunde.

Betaalwijze

Leerlingen die dit schooljaar geen lessen bij ons hebben gevolgd dienen de examentraining contant te betalen.

Voor het aanmelden voor één of meer van bovengenoemde examenvoorbereidingen kun je op onderstaande knop drukken.Let op: De examentrainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.